Curs conducator ambarcatiuni agrement clasa D

Cursul de Pregătire pentru obţinerea Certificatului Internaţional de Conducător de Ambarcaţiune de Agrement cu motor, Clasa D, pentru ape interioare.
Cursul de pregătire în vederea obţinerii certificatului de conducător de ambarcaţiune de agrement cu motor pentru clasa D, presupune însuşirea de cunoştinţe şi formarea de deprinderi practice pentru:
– navigaţia în condiţii de siguranţă cu ambarcaţiuni de agrement;
– conducerea şi manevrarea ambarcaţiunilor în siguranţă pentru evitarea punerii în pericol a navelor aflate în trafic;
– însuşirea de cunoştinţe necesare căutării-salvării şi supravieţuirii pe apă, a regulilor de menţinerea vitalităţii ambarcaţiunilor în caz de avarii.
Pot participa la curs persoanele care au împlinit vârsta de 18 ani şi care doresc să candideze la evaluarea necesară obţinerii certificatului de conducător de ambarcaţiune de agrement clasa D.
Programa de curs cuprinde module de pregătire teoretică şi practică de navigaţie, marinărie, manevra ambarcaţiunilor, RND, meteorologie şi hidrografie, căutare, salvare pe apă şi supravieţuire, motoare navale şi vitalitatea ambarcaţiunilor.
Cursul se încheie cu examen teoretic și practic, eliberându-se Certificatul de absolvire. Se va primi gratuit suportul de curs și chestionarele după care se execută pregătirea pentru examinarea la ANR.
Durata: 3 zile, teorie şi practică în portul Galati (contactati-ne pentru detalii).
Actul obţinut la terminarea cursului: CERTIFICAT valabil permanent, care atesta absolvirea „Cursului de Pregătire pentru obţinerea Certificatului International de Conducător de Ambarcaţiune de Agrement cu Motor, Clasa D, pentru ape interioare”.
Preţul cursului: 900RON, TVA inclus.


Click pentru a vizualiza/descarca structura cursului.

Formular inscriere

Cursuri oferite

Cursuri
Clasa D

Conducător de Ambarcaţiune de Agrement cu motor pentru ape interioare.

Cursuri
Clasa C

Conducător de Ambarcaţiune de Agrement cu motor în zone maritime care să nu depăşească o distanţă de maximum 6 Mm faţă de coastă.

Cursuri GMDSS
(radio)

Operator statii radio GMDSS-LRC.

Cursuri
Clasa B

Conducător de Ambarcaţiune de Agrement cu motor în zone maritime care să nu depăşească o distanţă de maximum 24 Mm faţă de coastă.

Cursuri
Clasa A

Conducător de Ambarcaţiune de Agrement cu motor pentru toate zonele.

Cursuri
specializare

Diverse cursuri de specializare la bordul navei.