Inscriere la cursuri Scoala de navigatie BLUE DANUBE Galati

Completeaza formularul

După ce aţi ales cursul dorit, ţinând cont de prevederile Ordinului nr. 527 din 11 august 2016 procedura de înscriere şi parcurgere a cursului de CAA solicitat este următoarea:

1. Completaţi formularul de mai jos cu opţiunea de curs dorita de dumneavoastra şi toate datele solicitate pentru a vă asigura un loc în lista de înscrieri.
Ordinea de inscriere va fi respectata cu strictete la formarea grupelor si programarea acestora pe categorii, la sesiunile de curs.

2. În cel mai scurt timp de la primirea solicitării dumneavoastră, un consultant al şcolii de navigatie Blue Danube vă va contacta pentru confirmarea de luare în evidenţă şi pentru a vă oferi cât mai multe detalii, comunicându-vă pe baza datelor solicitate de dumneavoastră în formular, tariful de scolarizare aferent clasei alese şi contul în care urmează să efectuati plata.

3. După lansarea acestei cereri de înscriere, pentru luare în evidență și înscriere în catalog, trebuie să achitati un avans de minim 450 RON din tariful cursului ales, în contul comunicat sau la casieria scolii de navigatie Blue Danube, diferenţa putând fi achitată până la data inceperii cursurilor.

Acte necesare pentru întocmirea dosarelor ce se vor depune la ANR în vederea examinării şi eliberării/preschimbării certificatului de conducător de ambarcaţiune de agrement:
1. Copie simpla act identitate (BI/CI/paşaport 2 buc.) + original la evaluarea de catre ANR; 2. Copie simpla diplomă de studii (2 buc) + original la evaluarea de catre ANR; 3. Copie Adeveriţă medicală de la medicul de familie în care să fie specificat „Apt conducător ambarcaţiuni de agrement” (2 buc.) + original la evaluarea de catre ANR; 4. Certificat psihologic, eliberat de un psiholog sau o policlinică în care să fie specificat „Apt conducător ambarcaţiuni de agrement” (2 buc.) + original la evaluarea de catre ANR; 5. 2 fotografi actuale ¾, tip paşaport, la evaluarea de catre ANR; 6. Copii adeverinţe şi certificate absolvire cursuri anterioare + original la evaluare ANR; 6. Certificatul vechi de conducător de ambarcaţiune(daca este cazul); 7. Model de semnătură; 8. Cerere tip de participare la examen, eliberare /preschimbare certificat; 9. Dosar plic (2 Buc.).

Datorită vremii nefavorabile ori a altor factori incontrolabili data de începere a cursurilor nu poate fi stabilită cu precizie.
Selectați, va rugăm, data de la care sunteți disponibil pentru a începe pregătirea teoretică si practică tinând cont de faptul că aceasta durează de la 3 până la 4 zile și se efectuează de obicei in zilele de joi, vineri, sâmbătă sau duminică.

Clasa A

„Cursul de pregătire pentru obținerea Certificatului internațional de conducător de ambarcațiune de agrement cu motor Clasa A”, pentru toate zonele maritime și ape interioare.

Tarif curs: 900 ron

Clasa B

„Cursul de pregătire pentru obținerea Certificatului internațional de conducător de ambarcațiune de agrement cu motor, Clasa B”, pentru zona maritimă 24 Mm.

Tarif curs: 900 ron

Clasa C

„Cursul de pregătire pentru obţinerea Certificatului internaţional de conducător de ambarcaţiune de agrement cu motor, Clasa C”, pentru zona maritimă 6 Mm.

Tarif curs: 900 ron

Manevra Navei cu Vele

„Cursul de pregătire pentru obținerea Certificatului internaţional de conducător de ambarcaţiune cu vele”, pentru ape internaţionale.

Tarif curs: 1500 ron

Clasa D

„Cursul de pregătire pentru obținerea Certificatului internaţional de conducător de ambarcaţiune de agrement cu motor, Clasa D”, pentru ape interioare.

Tarif curs: 900 ron

Clasa C + D

OFERTĂ POMOŢIONALĂ: „Cursul de pregătire pentru obținerea Certificatului Internaţional de Conducător de Ambarcaţiune de Agrement cu motor, Clasa D + Clasa C cu reducere de 50%”, pentru ape interioare și zona martitimă 6 Mm.

Tarif 2 cursuri: 1350 ron

GMDSS-LRC

„Cursul de pregătire în vederea obtinerii Certificatului General de Operator Radio pentru Conducător de Ambarcaţiune de Agrement GMDSS-LRC”.

Tarif curs: 400 ron

Formular inscriere cursuri


Doresc sa ma inscriu si sa frecventez cursul de Conducator Ambarcatiuni de Agrement a Scolii de Navigatie BLUE DANUBE Galati conform Programului aprobat de Autoritatea Navala Romana, prezentat la inscriere, pentru clasa(ele) bifate in formular.
Totodata imi dau acordul privind evaluarea de catre reprezentantul ANR, a aptitudinilor mele practice insusite pe parcursul cursului.

Pentru a trimite cererea, trebuie să bifati ACORD-ul și CONSIMTAMANT-ul