Curs conducator ambarcatiuni agrement clasa C

Certificatul care dă dreptul titularului să conducă ambarcaţiuni de agrement în zone maritime care să nu depăşească o distanţă de maximum 6 Mm faţă de coastă.
Certificatul de conducător de ambarcaţiune de agrement clasa C se poate obţine prin examen de către orice candidat care îndeplineşte următoarele condiţii:
1. Are vârsta minimă de 18 ani;
2. A absolvit CURSUL DE PREGĂTIRE PENTRU OBȚINEREA CERTIFICATULUI INTERNAȚIONAL DE CONDUCĂTOR DE AMBARCAŢIUNE DE AGREMENT CU MOTOR, CLASA C, PE APE MARITIME 6Mm;
3. Deține certificatul de conducător de ambarcațiune de agrement Clasa D și va susține un examen de diferență la COLREG;
4. Deține Certificatul General de operator de radiocomunicații GMDSS-LRC.
sau:
Deţine brevetul de comandant, sau brevetul de ofiţer de punte secund, ori brevetul de ofiţer de punte sau de capacitate de ofițer punte maritim portuar/certificatul de capacitate de ofițer punte maritim portuar sau certificatul de capacitate de conducător de șalupă maritimă ori certificatul de capacitate timonier.
Autoritatea emitentă: Autoritatea Navală Română.
Certificări anterioare necesare: Clasa D – ape interioare.
Durata: 3 zile, teorie şi practică în portul Galati (contactati-ne pentru detalii).
Actul obţinut la terminarea cursului: CERTIFICAT valabil permanent, care atesta absolvirea „Cursului de Pregătire pentru obţinerea Certificatului International de Conducător de Ambarcaţiune de Agrement cu Motor, Clasa C, pentru ape maritime 6Mm”.
Preţul cursului: 900RON, TVA inclus.


Click pentru a vizualiza/descarca structura cursului.

Formular inscriere

Cursuri oferite

Cursuri
Clasa D

Conducător de Ambarcaţiune de Agrement cu motor pentru ape interioare.

Cursuri
Clasa C

Conducător de Ambarcaţiune de Agrement cu motor în zone maritime care să nu depăşească o distanţă de maximum 6 Mm faţă de coastă.

Cursuri GMDSS
(radio)

Operator statii radio GMDSS-LRC.

Cursuri
Clasa B

Conducător de Ambarcaţiune de Agrement cu motor în zone maritime care să nu depăşească o distanţă de maximum 24 Mm faţă de coastă.

Cursuri
Clasa A

Conducător de Ambarcaţiune de Agrement cu motor pentru toate zonele.

Cursuri
specializare

Diverse cursuri de specializare la bordul navei.